RGGI.7151.V.2015 Przytoczna, dnia 21.05.2015 roku
Zapytanie ofertowe na dzierżawę obiektu gastronomicznego
Zaprasza do złożenia ofert cenowych na :
Dzierżawa lokalu stołówki o przeznaczeniu usługowo – gastronomicznym wyposażonego w media tj. kanalizacja, woda, energia elektryczna o łącznej powierzchni ok. 200m2 . Obiekt usytuowany jest na terenie Ośrodka Wypoczynkowego w Lubikowie dz. nr 146/35.
I. Opis przedmiotu dzierżawy
1. Specyfika: Przedmiotem zapytania jest dzierżawa lokalu o przeznaczeniu usługowo – gastronomicznym – stołówki zlokalizowanego na terenie Ośrodka Wypoczynkowego
w miejscowości Lubikowo dz. nr 146/35. Jednocześnie informuję o możliwości aranżacji/adaptacji wnętrza do wymogów w zakresie warunków sanitarnych i zasad przestrzegania higieny przy produkcji i obrocie środkami spożywczymi określonymi
w rozporządzeniu Ministra Zdrowia w sprawie warunków sanitarnych oraz zasad przestrzegania higieny przy produkcji i obrocie środkami spożywczymi, używkami i substancjami dodatkowymi dozwolonymi ( Dz. U. nr 30, poz. 377 ze zm.).
2. Termin okresu trwania dzierżawy: od 01 czerwca 2015 r. do 31 sierpnia 2015 r.
3. Oferent związany jest ofertą 30 dni.
4. Bieg terminu związania ofertą rozpoczyna się wraz z upływem terminu składania ofert.
II. Dokumenty, jakie należy załączyć do oferty:
1. Wypełniony i podpisany formularz ofertowo - cenowy – wg. załączonego wzoru,
III. Osoby do kontaktu
Osobą uprawnioną do kontaktowania się i udzielania wyjaśnień dotyczących postępowania
w jest Pani / Pan Marcin Kułak pod nr tel. 957494312 Faks: 957489113 e-mail nieruchomosci@przytoczna.pl
IV. Miejsce składania ofert
Ofertę cenową należy złożyć w siedzibie: Urząd Gminy Przytoczna, ul. Rokitniańska 4, 66-340 Przytoczna w terminie do dnia 28 maja do godziny 12 w sekretariacie pokój nr 11 pisemnie. Formularz ofertowo cenowy należy złożyć w zamkniętej kopercie oznaczonej napisem „Dzierżawa lokalu stołówki o przeznaczeniu usługowo – gastronomicznym na terenie Ośrodka Wypoczynkowego w Lubikowie”
V. Opis sposobu obliczania ceny
1. Na załączonym formularzu ofertowo - cenowym, należy przedstawić cenę netto i brutto
za cały okres dzierżawy obiektu gastronomicznego – stołówki oraz podać wartość podatku VAT.
2. Wartość cenową należy podać w złotych polskich cyfrą – z dokładnością do dwóch miejsc po przecinku oraz słownie.
VI. Informacje o formalnościach
1. Niezwłocznie po wyborze najkorzystniejszej oferty, Wydzierżawiający zawiadomi wszystkich Oferentów, którzy ubiegali się o dzierżawę.
2. Wydzierżawiający zawrze umowę z wybranym Oferentem po przekazaniu zawiadomienia
o wyborze Oferenta, ale nie później niż w terminie związania ofertą.
3. Jeżeli Oferent, którego oferta została wybrana uchyli się od zawarcia umowy, Wydzierżawiający wybierze kolejną ofertę najkorzystniejszą spośród złożonych ofert, bez przeprowadzania ich ponownej oceny.
4. Niniejsze postępowania prowadzone jest na zasadach opartych na Ustawie o gospodarce nieruchomościami.
Załączniki:
1. Formularz ofertowo-cenowy.
Wójt Gminy
/-/Bartłomiej Kucharyk